Автомобилно застраховане

Автомобилно застраховане: гражданска отговорност, автокаско, злополука на местата, автоасистанс.

Гражданска отговорност на МПС

Гражданска отговорност на МПС

Изпрати запитване
Разгледай

Гражданска отговорност на МПС

Изпрати запитване
Разгледай

АВТОКАСКО

Изпрати запитване
Зелена карта

Зелена карта

Изпрати запитване
Разгледай

Зелена карта

Изпрати запитване
АВТОАСИСТАНС

АВТОАСИСТАНС

Изпрати запитване
Разгледай

АВТОАСИСТАНС

Изпрати запитване
Злополука на местата в МПС

Злополука на местата в МПС

Изпрати запитване
Разгледай

Злополука на местата в МПС

Изпрати запитване

Автомобилно застраховане

Вашата отговорност преди да се качите в технически изправен автомобил, внимателното шофиране и нашата своевременна намеса, като лицензиран застрахователен брокер, ви гарантират:

  • удоволствие при шофиране;
  • спокойствие по време на път;
  • сигурна защита на всички пътници в автомобила;
  • минимални рискове по време на пътуване;
  • безпроблемно пристигане;
  • прозрачност и коректност при изплащане на обезщетения за имуществени и неимуществени вреди.


В момента, в който станете собственик на автомобил или друго МПС, регистрирано и управлявано на територията на Република България, вие имате нужда от застраховка за кола, адекватна застрахователна защита и доверен застрахователен брокер.

Ако искате да бъдете предварително подготвени за евентуалните неочаквани рискове, произшествия и аварии по време на път, ние от "Лекс Инс" ООД сме готови да ви предложим най-добрите решения за автомобилно застраховане, които включват доброволни и задължителни застраховки.

Предвид основните принципи, залегнали в "Кодекса за застраховане", спецификата на автомобилното застраховане, условията и обекта на застраховане, нашият продуктов микс от автомобилни застраховки включва:

  • Застраховка гражданска отговорност, която има задължителен характер и условията за нейното сключване са регламентирани в "Кодекса за застраховане", а контролът за наличието на сключен договор за застраховка "Гражданска отговорност" се упражнява от органите на МВР.
  • Застраховка Автокаско защитава вашия автомобил и покрива щети при различни рискове, причинени от природни бедствия, пожар, кражба на МПС или монтирано в него оборудване, щети в паркирано състояние, ремонт след сблъскване на пътя, независимо кой е виновен за инцидента.
  • "Зелена карта" е международен сертификат за наличие на автомобилна застраховка "Гражданска отговорност", необходим ако с вашето МПС, преминавате през територията на държави, които са извън Европейското икономическо пространство и не са страни по Многостранен гаранционен договор между националните бюра;
  • злополука на местата или застраховка "Злополука на водача и пътниците в моторни превозни средства (МПС)" се грижи за човешкото здраве и живот. Тази застраховка, защитава пътуващите в колата хора при пътно-транспортно произшествие и злополука, независимо от причините и вината за тях. Застраховка "Автоасистанс" обезпечава денонощна техническа помощ в случай на повреда на автомобила или на пътно-транспортно произшествие, както и медицинска помощ на пътниците в превозното средство – при необходимост.

С грижа за вашето здраве и живот, ние ви препоръчваме комплексно автомобилно застраховане 3 в 1, което включва "Застраховка гражданска отговорност", "Застраховка Автокаско" и "Злополука на водача и пътниците в моторни превозни средства (МПС)".

Ние ще ви помогнем да изберете най-евтините, най-подходящите видове автомобилни застраховки и онлайн застраховки, въз основа най-добрите лицензирани застрахователни компании на застрахователния пазар и застраховки във Варна и страната!

Изберете днес, за да пътувате на спокойствие утре!

Застрахователни компании